INCREDIBIL Tatăl Alexandrei, tânăra ucisă la Caracal, umilit de șeful polițiștilor caracaleni. Vezi ce i-a spus comisarul Mirea

9106

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul Alexandrei, fata ucisă la Caracal. Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, cunoscutul realizator TV, tatăl fetei ucise la Caracal, tatăl Alexandrei a mers la poliție și a spus că i-a dispărut fata. A explicat contextul și a primit un răspuns halucinant: ”Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mâine!”.

Astăzi, polițiștii l-au luat de acasă pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, l-au pus pe tatăl fetei să spargă ușile de la locuințele verificate, spunându-i că dacă se întâmplă să o găsească cu vreunul el va plăti ușile: ”hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, a fost chemat la adresa criminalului.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: ”Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”, a spus Cumpănașu.

Ca și cum nu ar fi fost suficientă umilirea de la descinderi, tatăl a mai primit o lovitură. În sediul Poliției Caracal, o doamnă în uniformă, se pare că e chiar soția lui Nicolae Mirea (foto), șeful Poliției caracal, a făcut o remarcă înfiorătoare: ”Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu…”

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.