IGPR: Tânăra de la Dobrosloveni ar fi trăit dacă STS ar fi localizat-o corect și în timp util

479

IGPR recunoaște că fata a sunat ieri, în jurul prânzului, la 112 și a anunțat că este sechestrată d eun bărbat în vârstă, cu părul alb. Polițiștii susțin că nu au ajuns la locuința suspectului decât în această dimineață, întârzierea s-a datorat STS care a localizat eronat mesajul adolescentei.

Declarație incredibilă a purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan. Acesta recunoaște că alexanda a sunat ieri la 112 și a cerut ajutor. Din păcate, datorită incompetenței unor funcționari ai statului, copila este moartă acum.

“A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române