Tânără rănită în accident la Brebeni. Șoferul a evitat impactul cu mașina de pe contrasens, ce depășea o căruță

1283

O depășire neregulamentară făcută de o șoferiță a băgat în spital o tânără de 23 de ani, pasageră în vehiculul ce venea din sens opus și a evitat impactul.

Pompierii SMURD Slatina au intervenit pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, pentru acodarea ajutor medical victimelor unui accident rutier. “ În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 23 de ani, din comuna Milcov, a fost transportată la UPU Slatina, conștientă, cu traumatism abdominal.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii au stabilit faptul că vinovată de producerea accidentului se face o șoferiță. ,, În timp ce a condus un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Slatina către Coteana, ar fi depășit neregulamentar o căruță, iar conducătorul autoturismului care venea din sens opus, pentru a evita o eventuală coliziune, a ieșit în afara părții carosabile”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.