Rezultate Titularizare, Olt: Cea mai mare medie 9.92, cea mai mică 1.00

1294

Rezultatele obținute de candidații participanți la concursul de titularizare în învățământ  au fost afișate. Niciun candidat din Olt nu a obținut media 10, cea mai mare medie fiind obținută pentru un post de muzică instrumentală, iar cea mai mică pentru unul de educație fizică.

Rezultatele candidaților care țintesc posturi titularizabile la catedră în Olt pot fi consultate AICI:

https://www.isjolt.ro/wp-content/uploads/2019/07/rez_initiale.pdf

514 candidați s-au înscris anul acesta în Olt la concursul de titularizare, dintre care 80 s-au retras, iar 121 au lipsit. Proba scrisă, susținută pe 17 iulie, a fost dată de doar 313 candidați, fiind disponibile la nivel de județ doar 49 de posturi complete.

Astăzi s-au afișat rezultatele, media maximă nefiind obținută de niciun candidat. Cea mai mare medie a fost obținută de Mihaela Alina Dumitrescu- 9.92, care vizează un post pe educație muzicală- muzică instrumentală la Liceul Titulescu Slatina (Școala de Muzică), urmată de Ionică Zlotea- 9.85- industrie alimentară (maiștri instructori).

Alina Dumitrescu, profesor de pian și teorie și solfegii la Liceul Titulescu Slatina- Școala de Muzică, dar și o talentată solistă de muzică ușoară, a obținut cea mai mare medie din județ la Titularizarea 2019

Cea mai mică medie a fost obținută de un candidat pe un post de educație fizică și sport- 1.00.

Contestaţiile referitoare la rezultatele obţinute de candidaţi la proba scrisă a concursului se depun la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt astăzi, în intervalul 12,45-20,30, și mâine, până la ora 15:00.Rezultatele finale vor fi afișate pe 30 iulie, urmând ca pe 31 iulie să aibă loc repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 pe posturi didactice/catedre vacante pe perioadă nedeterminată.