O razie la Piatra Olt a lăsat fără permis 6 șoferi

1397

Polițiștii din Piatra Olt au acționat pe raza localității în perioada 19 – 21 iulie atât pe linia traficului rutier, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Iar cei prinși încălcând legea nu au fost puțini.

Week-end-ul trecut, locuitorii certați cu legea de pe raza orașului Piatra-Olt, dar și cei care au tranzitat localitatea s-au aflat în vizorul polițiștilor, care au controlat tot și au sancționat orice abatere.

“Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, dintre care  opt pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 16 pentru nerespectarea normelor rutiere, și două pentru nerespectarea prevederilor OUG nr 97/ 2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. Valoare totală a sancțiunilor contravenționale este de 7.540 de lei”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șase șoferi au rămas pietoni, polițiștii reținându-le permisele pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, depășire pe linie continuă și alte abateri. De asemenea, a fost retras și un certificat de înmatriculare.