Oferte de muncă de faianţar, instalator sanitar, lăcătuş, stivuitorist, electrician, tâmplar, în Austria. Salarii de până la 2400 euro/lună, gratuit cazare și masă

245

O agenţie de recrutare din Austria caută prin intermediul Reţelei EURES România, 52 locuri de muncă. Termenul limită pentru aplicare este 31 octombrie.

Oltenii cu cunoștințe de limba germană care doresc să muncească în afara granițelor au în această perioadă o ofertă de 52 de locuri de muncă în Austria, în mai multe meserii. Se caută: 6 faianțari, 8 instalatori sanitari și de încălzire, o lăcătuși mecanici în construcții, 8 stivuitoriști, 8 electricieni, 7 operatori CNC, 3 tâmplari de ferestre și 4 tâmplari- producție mobilier. Se cere calificare în domeniu și experiență în muncă. Contractul de muncă permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă.

Salariul oferit variază în funcţie de calificare, între 2192.94 euro brut lunar (stivuitorist, tâmplar), 2205.18 euro brut lunar (faianţar; lăcătuş mecanic, operator CNC) şi 2348.13 euro brut lunar (instalator, electrician), plus 41.40 euro net pentru cheltuieli zilnice. Alte beneficii: sprijin personal şi supraveghere din partea firmei, traininguri, oportunităţi de educaţie şi dezvoltare, 5 săptămâni de vacanţă plătită anual, ajutor în căutarea locuinţei, plata lunară a 13-a şi a 14-a lună. Cazarea şi masa sunt oferite gratuit de către angajator. Se oferă bilete cu reducere pentru concediu în extrasezon.

Cei care doresc să aplice pentru unul dintre joburile oferite pot transmite C.V -ul model Europass în limba germană sau engleză la adresa de email: m.racic@kritzer-personal.at. Informaţii complete despre aceste oferte privind descrierea locului de muncă, cerinţele locului de muncă, limbile străine necesare a fi cunoscute, salariul oferit, durata contractului de muncă, modul de aplicare pentru fiecare ofertă, se pot obţine de la consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.