Selecție de culegători de mere și pere, pentru luna august, la livezi din Olanda

422

O firmă olandeză caută prin intermediul rețelei Eures 11 culegători de mere și pere. Oferta este pentru două companii, cu condiții diferite. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite.

Firma olandeză LTO Arbeidskracht B.V, oferă prin intermediul Reţelei EURES România locuri de muncă în domeniul agricol (11 posturi). Se caută 6 culegători de mere şi pere la o companie și 5 la alta.

Prima companie deţine 12 hectare cu pomi fructiferi, mere şi pere şi în sezon se lucrează cu 40 de muncitori. Se lucrează 54 ore/săptămână împărţite în 6 zile, program 08.00-18.00, cu excepția zilei de duminică. Activitatea va începe în jurul datei de 24 august şi va dura 4 săptămâni. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră, plus asigurarea medicală. Angajatorul pune la dispoziţie cazare, contra-cost (65 euro/săptămână), într-un parc de bungalow-uri aflat la o distanţă de cca 25 minute de locul de muncă, iar transportul către locul de muncă este asigurat gratuit. Termenul de valabilitate al ofertei este 12 august. Cei interesați pot trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: sprangfruit@gmail.com.

Cea de-a doua companie deţine 40 de hectare şi lucrează cu muncitori din Polonia, Lituania si Olanda.  Culesul începe la sfârşitul lunii august şi durează între 4 şi 6 săptămâni. Se lucrează 45-48 ore/ săptămână, împărţite în 6 zile, program 08.00-18.00, cu două pauze în acest interval: sâmbăta se lucrează o jumătate de zi, duminica nu se lucrează. În medie se culeg 200 kg/oră. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră. Angajatorul asigură cazare în cadrul fermei, contra sumei de 50 euro/ săptămână. Termenul de valabilitate al ofertei este 10 august. Mod de aplicare: se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: ajsmits41@gmail.com.

Oltenii interesați se pot adresa pentru mai multe informații sau ajutor pentru depunerea CV-ului la compartimentul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.