Tâlhari din Slatina, reținuți de poliție. Au jefuit un client al unei terase din municipiu

1713

Doi tineri, de 16 și 18 ani, au fost prinși de polițiști și reținuți, ei fiind acuzați de tâlhărie. Tinerii și-au ales drept victimă un client al unei terase din municipiu.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au reținut doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce aceștia au deposedat vineri clientul unei terase de lănțișortul de aur, telefonul mobil, portofelul și o sacoșă.

“La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de un bărbat de  42 ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, cu privire la faptul că în timp ce se afla în toaleta unui bar din municipiul Slatina, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care prin violenţă, i-au sustras de la gât un lănţişor din aur. De asemenea de pe terasa barului, de pe o masă i-au sustras un telefon mobil, un portmoneu în care se afla suma de 75 lei şi o sacoşă cu diferite articole de îmbrăcăminte.”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent şef de poliţie Cristian Grigorescu.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri, ambii din municipiul Slatina. Aceștia au fost reținuți și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.