Protecția Copilului Olt angajează asistenți medicali și kinetoterapeut

634

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt a scos la concurs 4 posturi, pe perioadă nedeterminată, de asistenți medicali și kinetoterapeut. Concursul se va desfășura la finele lunii.

Pe lângă angajarea a 100 de mame de profesie, pe care să le formeze profesional prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, DGASPC Olt caută și asistenți medicali. În această perioadă, instituția a scos la concurs trei posturi, din care unul pentru debutanți la Casele de Tip Familial „Mugurel„ Slatina, unul principal la Centrul de Recuperare și Reabilitare Cezieni și unul tot pentru debutanți la Căminul pentru Persoane Vârstnice Fălcoiu. Persoanele interesate trebuie să aibă studii postliceale în profesie și certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R.

Totodată, instituția are nevoie și de un kinetoterapeut debutant pentru Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Drăgănești – Olt. Candidații trebuie să aibă studii superioare în una din specializările Kinetoterapie/Kinetoterapie și motricitate specială/Balneofiziotetoterapie și recuperare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 iulie -termen limită de depunere a dosarelor; 31 iulie – proba scrisă, 2 august – proba interviu.

Despre angajările la DGASPC Olt:

Protecția Copilului Olt, nou APEL pentru angajarea celor 100 de mame de profesie