Accident la Găneasa cu o victimă

2621

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe raza localității Găneasa. Un pasager a ajuns la spital, cu traumatism abdominal.

Un bărbat de 32 de ani, din municipiul Pitești, a fost transportat de o ambulanță a SJA Olt la Spitalul Județean Slatina cu traumatism abdominal, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 65 – E 574, în zona comunei Găneasa, în care au fost implicate trei autoturisme.

Victima se afla într-unul dintre autoturisme pe scaunul din dreapta față.

,,Azi, 10 iulie a.c., în jurul orei 10:40, pe DN65, în afara localității Găneasa, un bărbat, de 45 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 47 ani, din județul Dolj, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 45 ani a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 ani, din județul Argeș,, declară comisar șef Claudia Radu, IPJ Olt.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

foto: facebook INFO TRAFIC jud OLT