VIDEO-FOTO/ Accident cu 19 victime, una DECEDATĂ, la Priseaca, 6 vehicule implicate. S-a activat Planul Roșu

11379

Pe DN 56, la Priseaca, s-a declanșat Planul Roșu de intervenție, într-un accident rutier cu 19 victime, una fiind găsită decedată- un pasager din microbuz.

 

Pe DN 56, localitatea Priseaca, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 6 vehicule: 1 microbuz transport persoane, 1 autoutilitară de transport vehicule, 1 autotren  și 3 autoturisme. Din informațiile preliminare, sunt 19 persoane implicate. Una dintre victime a decedat, două persoane sunt accidentate grav. Persoana decedată avea 49 de ani, este un bărbat din Scornicești, printre victime numărându-se doi minori și o femeie însărcinată, șoferiță.
,,Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Pentru gestionarea situației acționează 7 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și 9 ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică,, transmite Dan Țolu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
14 persoane au ajuns la spital, 4 fiind asistate la fața locului.
Traficul este blocat.