Mașini lovite ca la biliard, pe DN65- Scornciești. Trei persoane au ajuns la spital

316

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc ieri după-amiază pe raza localității Scornicești. Un șofer și doi pasageri au ajuns la spital. Din fericire, rănile nu au fost grave.

Pe DN65, pe raza orașului Scornicești, mai multe autoturisme au fost lovite ca la biliard. „Un bărbat de 38 de ani, din județul Călărași, în timp ce conducea un ansamblu de vehicul, din direcția Slatina – Pitești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 33 de ani, din orașul Scornicești, lovindu-l și proiectându-l pe sens opus, unde a fost lovit de alte două autoturisme, conduse de 2 persoane, de 31 de ani și, respectiv 36 de ani, ambele din județul Dolj.”, transmite IPJ Olt.

Rănit a fost șoferul din Scornicești, un pasager din autoturismul acestuia, în vârstă de 30 de ani, și o femeie în vârstă de 28 ani, pasageră într-unul din autoturismele înmatriculate în Dolj. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Slatina, fără a necesita internarea.

Polițiștii au stabilit că șoferii nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice și dosar pentru  vătămare corporală din culpă.