Elevi de 10 la Bacalaureat. Jumătate dintre ei au absolvit liceele din Balș

1521

4 absolvenți de liceu din Olt care au susținut bacalaureatul au obținut nota maximă la toate cele trei probe de examen. Aceștia sunt absolvenți ai Colegiului Național ,,Ion Minulescu” Slatina, Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul” Caracal, Liceul Tehnologc Balș și Liceul Teoretic,,Petre Pandrea”-Balș.

S-au pregătit  asiduu în toți anii de liceu, au fost serioși și au tratat cu seriozitate examenul de bacalaureat. Acestea par a fi ingredientel succesului avut de patru dintre liceenii olteni care au susținut cel mai important examen din viața lor.  Dianu Eremencu, de la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina, Denisa Alexandra Vlad de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balș, Cristina Voiculescu de la Liceul Tehnologic Balș și Oana Roxana Vrancea, de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal sunt absolvenții de liceu cu care învățământul oltean se poate căuda. Ei se numără printre cei 177 de tineri care au trecut bacalaureatul cu 10, obținând nota maximă la toate cele trei probe scrise.

Anul trecut, în Olt, doar o singură elevă, care a absolvit Liceul teoretic ,,Alexandru Ioan Cuza” din Corabia a obținut media 10.