Cadavrul unui bărbat dispărut duminică, găsit pe un câmp din Baldovineşti

1605
Imagine cu caracter ilustrativ

Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit aseară pe un câmp de pe raza comunei Baldovineşti. Omul fusese declarat dispărut duminică, din localitatea vâlceană Bălceşti. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma necrosiei, ce va fi efectuată mâine de legiştii slătineni.

Cadavrul unui bărbat din Vâlcea a fost descoperit aseară pe un câmp din Baldovineşti, la o distanţă de circa 37 de km de domiciliul de unde a fost dat dispărut pe 30 iunie. Descoperirea a fost făcută de un localnic din comuna olteană, care a anunţat poliția.„Poliţiştii din Baldovineşti s-au deplasat la faţa locului şi în urma verificărilor au stabilit că persoana decedată este un bărbat de sex masculin, de aproximativ 50-55 de ani, cu o înălţime de 1,65-1,70 metri. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga Spitalului Slatina pentru efectuarea necropsiei”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Bărbatul a fost identificat de către familie în cursul zilei de azi, urmând ca mâine medicii legişti să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.