VIDEO/ Filmul urmăririi în Olt a unui șofer băut, cu focuri de ARMĂ, viral pe facebook. Dialogul cu polițistul este SPUMOS

8445

Un șofer băut care „n-a văzut” că poliția îl aleargă cu girofarul pornit și cu focuri de armă pe raza a două localități, prins apoi într-un lan de grâu, a devenit vedetă pe facebook, filmulețul prinderii de către polițiști devenind viral, iar dialogul cu oamenii legii stârnind sute de comentarii.

Sâmbătă seara, un autoturism care circula pe o stradă din Drăgănești-Olt a atras atenția polițiștilor, aparatul radar indicând o viteză de 127 de km pe oră în localitate. Cum șoferul a ignorat semnalul regulamentar de oprire, oamenii legii au pornit după el, urmărindu-l pe raza a două localități, timp în care au folosit și armamentul din dotare. Mașina urmărită s-a oprit într-un lan de grâu, lângă Coteana, iar etilotestul a indicat că șoferul, de 36 de ani, din Coteana, consumase alcool – 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a conducătorului auto, însă acestea și-a continuat deplasarea, fiind prins pe raza comunei Coteana. Acesta a fost somat să se oprească, polițiștii folosind armamentul din dotare prin tragerea unor focuri de avertisment. In urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale. Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest conducătorul auto, rezultând o concentrație de 1,14 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, confirmă Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Filmulețul a fost postat pe pagina de socializare Clubul taximetriștilor, stârnind sute de comentarii, peste 2200 de distribuiri și înregistrând 264.000 de vizualizări în doar 12 ore. Dialogul dintre cel prins și oamenii legii este spumos:

Alcoolul la volan și urmările lui… ???"Hai șefule, sunt nepotul lui Puiu Dunărean…." "Tu vezi ce înseamnă 1 și 14? Dosar Penal!" ???

Publiée par Clubul Taximetristilor sur Mardi 2 juillet 2019