Deputatul Stănescu- vicecampion interpalamentar la fotbal. Parlamentarii români, bătuți de cei turci / FOTO

134

Turcia a devenit campioana turneului intenațional de fotbal dintre reprezentantele parlamentelor din mai multe țări. Finala a jucat-o cu România, din echipa parlamentarilor români făcând parte și deputatul de Olt Alexandru Stănescu.

Deputatul de Olt Alexandru Stănescu, președinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultura, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, este vicecampion mondial în fotbalul politic. Turneul Interparlamentar de Fotbal a fost organizat în România, în perioada 27 – 30 iunie, participând echipele parlamentelor din Italia, Georgia, Turcia, Serbia, Ucraina şi România. Echipa de fotbal a Camerei Deputaţilor a participat la ediţiile anterioare ale turneului, fiind de trei ori vicecampioană, iar la turneul de anul trecut, organizat în Antalya, a obţinut locul întâi.

Anul acesta, turcii au câștigat trofeul, jucând finala cu parlamentarii români, pe care i-au înfrânt cu 2-1. Golul României a fost marcat de liberalul Lucian Bodu.

„M-am bucurat să pot face parte din echipa Camerei Deputaților și alături de colegii mei să putem face un joc frumos, demn de finală. La final doresc să felicit toate cele patru echipe pentru prestația avută! Să ne revedem cu bine și anul care vine!”, a notat deputatul Alexandru Stănescu pe pagina sa de socializare.