FOTO Fiica unui fermier oltean, ÎNJUNGHIATĂ de 30 de ori cu cuțitul, în propria casă

8203

Manuele Emilia Mustățea, fiica cea mare a lui Gelu Mustățea, un potent fermier din Olt, a fost căsăpită în apartamentul din Bragadiru, fiind înjunghiată cu 30 lovituri de cuțit. Anchetatorii au reținut doi tineri, unul dintre ei este acuzat de crimă cu premeditare, celălalt de complicitate la omor. Motivul crimei au fost banii și mașina fetei. Tânăra va fi înmormântată astăzi la Mihăiești, localitatea natală.

Jale mare astăzi la Mihăiești, Olt. Totată comunitatea deplânge sfârșitul tragic al Manuelei Mustățea, fiica arendașului Gelu Mustățea. Aceasta a fost găsită fără suflare în ropriul apartament din Bragadiru, vineri.

Anchetatorii au dat repede de urma criminalului, dar și a complicelui său. Cei doi tineri au fost reținuți și puși sub acuzare. În timp ce criminalul și-a recunoscut fapta, complicele neagă că i-ar fi furnizat autorului informații cu privire la starea materială de fetei. cei doi tineri reținuți sunt amici, complicele fiind un cunoscut al victimei, căreia îi plimba câinele.

Potrivit anchetatorilor, criminalul a vrut să îi fure fetei mașina, însă nu a reușit. I-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei.

„Principalul suspect are 26 de ani şi a fost capturat la Mamaia. În fața anchetatorilor, a mărturisit că ar fi ucis-o pe Manuela ca să-i fure maşina. Însă autoturismul avea o funcţie de recunostere facială şi nu a putut fi mişcat de pe loc. Iar camerele de supraveghere montate în zonă le-au dezvăluit poliţiştilor tentativa eşuată de furt” au susținut surse apropiate anchetei.

Tânăra a fost descoperită fără viaţă de un alt tânăr, de 23 de ani, care-i făcea, contra cost, diverse comisioane şi îi plimba câinele. El a fost cel care a anunţat poliţia. Anchetatorii susțin că totul a fost o stratagemă pentru a-l exclude de pe lista suspecţilor, chiar dacă era prieteni cu criminalul.

 

Poliţiştii îl acuză  de complicitate. Oamenii legii sursțin că el este cel care i-a oferit prietenului său informaţii preţioase pentru a-și duce planul la bun sfârşit.

Victima este fiica mai mare a lui Gelu Mustățea, un potent fermier din localitatea Mihăești. Corpul neînsuflețit al fetei a fost adus în localitatea natală, înmormântarea fiind programată pentru astăzi.