Zilele Municipiului Slatina cu Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, Conect-R, Lidia Buble și mulți alții

745

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când Slatina a fost declarată municipiu și pentru al treilea an consecutiv administrația locală organizează evenimentul “Zilele Municipiului”. Artiști îndrăgiți vor concerta pe scena amplasată pe esplanadă.

Trei zile de distracție pentru muinicipiul Slatina, reședința județului Olt. Dacă în ianuarie slătinenii au sărbătorit cei 651 de ani de la prima atestare documentară a localității ( 20 ianuarie 1368 într-un act emis de Vladislav I Vlaicu), acum aniversează patru decenii de când a fost declarat municipiu- la 27 iulie 1979.

Primăria serbează Zilele Municipiului cu muzică și voie bună. “Pregătim cea de-a treia ediției a manifestării “Zilele Municipiului”, eveniment devenit deja tradiție în orașul nostru. Astfel, de pe 5 până pe 7 iulie, vă invităm să vă petreceți serile alături de artiști renumiți, care vor susține concerte pe esplanadă”, informează primăria.

Slătinenii își vor serba municipiul cu Ștefan Bănică Jr. Și Lavinia Pârva, Conect- R, Livia Buble, Ami, Randy și Alutus Slatina, prezentator fiind Mihai Morar.