Fiica lui Emil Albotă, elev cu media 10 la Evaluarea Națională

1554
foto: facebook

Carmen Maria Albotă, absolvent de gimnaziu la CN „Ion Minulescu” Slatina, se numără printre cei opt elevi din județ care au reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Eleva este fiica intelectualului oltean Emil Albotă, în prezent șef la nivel național al Inspectoratului de Stat în Construcții.

Cu nota 10 la limba română și 10 la matematică la examenul de Evaluare Națională, Carmen Albotă promovează examenul de absolvire a gimnaziului cu media maximă. Elevă la Colegiul Ion Minulescu Slatina, Carmen are un tată celebru, care a absolvit același liceu. Este fiica inspectorului șef al Inspectoratului de Stat în Construcții- Emil Albotă, fost secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și candidat în iunie 2012 la funcția de primar al municipiului Slatina, obținând postul de consilier local.

Se pare că fiica îi calcă pe urme lui Emil Albotă, acesta absolvind  cu media 10 Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

Citește și:

8 copii de 10 la Evaluarea Națională în Olt