Jandarmerița Floricel, dublu medaliată la Campionatului de Atletism și Cros al MAI

162

Jandarmerița campioană Simona Floricel a ajuns zilele trecute din nou pe podiumul național. Sportiva desemnată jandarmul de onoare al Oltului s-a impus printre cei mai buni sportivi ai instituțiilor din subordinea MAI din țară, ocupând locul II la două probe din cadrul Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

180 de sportivi polițiști, pompieri și jandarmi s-au întrecut pe 19 și 20 iunie la Pitești, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, la faza națională a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. La startul competiției, concurenții au avut parte de o surpriză inedită și s-au bucurat de susținerea atletei Constantina Diță-Tomescu, câștigătoarea medaliei de aur la proba de maraton, în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din 2008.

Reprezentantă a lotului Oltului, Simona Floricel, plutonierul adjutant în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, a urcat de două ori pe podium. Sportiva a obținut locul II la probele de 800 m și 2000 m.

Simona Floricel îşi desfăşoară activitatea în cadrul IJJ Olt din anul 2006, în decursul timpului participând la diferite competiţii, la care a obținut  rezultate foarte bune.