Decizie în conferința social-democraților olteni: Paul Stănescu să candideze la șefia PSD!

963

Decizia membrilor conferinței județene extraordinare a PSD Olt este unanimă: Paul Stănescu să intre în competiție pentru funcția de președinte executiv al partidului.

Președinte PSD Olt și senator de Olt, Paul Stănescu este dorit de olteni candidat la conducerea PSD. Întruniți în conferință județeană extraordinară, primarii olteni social-democrați au decis ca șeful lor pe linie politică să își depună candidatura pentru funcția de președinte executiv al partidului, la nivel național.

Stănescu le-a mulțimit colegilor pentru susținere și propunere, însă ți-a rezervat dreptul de a se mai gândi. Oltul va avea 157 de delegați la Congresul PSD din 29 iunie.

Viorica Dăncilă este singurul lider care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al PSD. Pentru funcția de președinte executiv își doresc să intre în competiție Ecaterina Andronescu, Daniel Suciu, Titus Corlătean și Marian Oprișan, iar pentru postul de secretar general Felix Stroe, Robert Cazanciuc și Codrin Ștefănescu.

Stănescu a demisionat din funcția de președinte executiv interimar al PSD la începutul lunii și rămâne de văzut dacă va da curs solicitării colegilor din teritoriu și își va depune candidatura.