VIDEO/ Bărbat prins ridicând DROGURI în Corabia, trimise printr-o firmă de curierat

1079

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Olt., au depistat miercuri, 12 iunie, în flagrant delict un bărbat, bănuit pentru trafic de droguri de risc. Cel în cauză a fost arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, au prins zilele trecute în flagrant delict, în orașul Corabia, un bărbat de 34 de ani, din comuna Amărăști, județul Vâlcea, în timp ce ridica un colet de la o societate de curierat.

,,În interiorul coletului, ascunse printre alte obiecte, polițiștii au descoperit 3 pachete din material plastic, ce conțineau aproximativ 600 de grame de fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil canabis. Materialul vegetal a fost ridicat și înaintat Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor București,,, transmite Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tribunalul Olt a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru trafic ilicit de droguri de risc.