O firmă doljeană, promotor al serviciilor de hosting premium la nivel internațional

86

Se întâmplă rar să auzim despre firme românești care reușesc să prospere pe piețele internaționale. De cele mai multe ori este vorba ori de antreprenori români ce au reușit în business alte țări, dar cu parteneri externi, ori de branduri românești preluate de fapt de corporații internaționale, care decid să extindă afacerea dincolo de granițele țării noastre. Chiar și astfel de situații sunt rare și deci impresionante, așa că atunci când o companie antreprenorială românească ce are sediul în România și angajați pe plan local reușește să cunoască succesul internațional, aceasta este cu adevărat o veste ce merită împărtășită public!

Domeniul este IT, pe zona de servicii de hosting, iar firma în cauză este THC Projects, un IMM din Dolj, de lângă Craiova, care se “bate” pe plan global cu firme cu brand impresionant. Cei de la THC Projects au astăzi mii de clienți internaționali, iar în 2019 au decis să aibă o linie de vânzări dedicată pieței românești. Astfel s-a lansat thc.ro, portal cu servicii web ce se axează în principal pe soluții de hosting. Ofertele de găzduire web sunt adresate tuturor tipurilor de clienți, de la bloggeri până la IMM-uri și companii mari, ce au nevoie de resurse complexe. Prețurile variază în funcție de resursele oferite, însă toate costurile sunt printre cele mai mici din piață.

“La nivel global ne-am remarcat prin calitatea ridicată a serviciilor. Oferim acum și în mod dedicat clienților din România acces la hosting premium la cost minim. Clienții noști beneficiază de servere cu uptime de cel puțin 99,9% și suport tehnic non stop atât în limba engleză, cât și în limba română. Avem servere pe 4 continente și am investit continuu în tehnologie de ultimă generație și soluții de securitate la cel mai înalt nivel”, explică reprezentanții companiei.

THC.ro se dedică evident într-o măsură destul de mare magazinelor online, în condițiile în care trendul de creștere al pieței e-commerce este evident în România. Magazinele online au nevoie de resurse de calitate, care să le permită un flux mare de clienți simultan, mai ales în perioadele cu promoții speciale, precum Black Friday. Pentru e-shop-uri, cea mai bună variantă este alegerea de servere dedicate, disponibile în variante premium, la costuri accesibile.

“Un magazin online nu își poate permite să rateze vânzări din cauza serviciilor de hosting și totuși statisticile din piață arată că astfel de lucruri se întâmplă… Noi oferim soluții profesionale astfel încât proprietarul magazinului online să aibă siguranța unei platforme mereu disponibile pentru potențialii clienți. Contează uptime-ul, dar și viteza de încărcare a website-ului, pentru că în prezent consumatorii își doresc soluții simple, rapide și plăcute atunci când fac cumpărături pe internet”, mai spun cei de la THC Projects.

În ultimii ani, tot mai multe afaceri online au ajuns să nu se mai concentreze doar pe soluțiile de web design și să înțeleagă importanța serviciilor de web hosting. Tocmai de aceea a apărut thc.ro, un portal care se bucură de acest nou context în care managerii companiilor din România sunt mai atenți la calitate atunci când aleg un furnizor și nu se mai uită doar la preț.