VIDEO/ Primarul Balșului, DISPERAT: Domnilor guvernanți, salvați orașul Balș!

7066
foto: arhivă

Sătul de promisiunile care i se fac de ani de zile cu măsuri care să rezolve problema traficului infernal din orașul pe care-l păstorește, edilul orașului Balș a lansat un apel disperat către guvernanți.

Până la finele acestui an, Balșul va avea centură- este ultima promisiune făcută de guvernanți, chiar înainte de ultimele alegeri. Promisiune pe care nu a crezut-o nimeni, mai ales că mult- trâmbițata deschidere a șantierului Drumului Expres Craiova- Pitești a fost de fapt deschiderea drumului tehnologic, iar minunea lucrărilor a ținut doar câteva zile. Traficul de coșmar continuă să sufoce orașul și să întindă la maximum nervii șoferilor.

Zilnic, peste 30.000 de autovehicule folosesc DN 65 (DE 574) pe ruta Slatina- Craiova și tranzitează Balșul în ritm de melc. Considerând că un apel public are mai multe șanse pentru a-i face auzită vocea, primarul Mădălin Teodosescu a lansat pe pagina de socializare a primăriei un mesaj, însoțit de un filmuleț edificator cu traficul din urbe:

«APEL

Domnilor guvernanți, salvați orașul Balș și locuitorii acestuia!

Aceste imagini de coșmar sunt realitatea fiecărei zile în orașul nostru. Oare suntem pe DN1, în aglomerația de weekend spre munte, sau pe Autostrada Soarelui, spre mare?! Merităm așa ceva într-un oraș european, în 2019? Alții au primit drumuri noi, pasarele, pasaje subterane. La noi de ce nu se poate face nimic?

Mădălin Ady Teodosescu, primar și locuitor al orașului Balș»

APELDomnilor guvernanți, salvați orașul Balș și locuitorii acestuia!Aceste imagini de coșmar sunt realitatea fiecărei zile în orașul nostru. Oare suntem pe DN1, în aglomerația de weekend spre munte, sau pe Autostrada Soarelui, spre mare?! Merităm așa ceva într-un oraș european, în 2019? Alții au primit drumuri noi, pasarele, pasaje subterane. La noi de ce nu se poate face nimic?Mădălin Ady Teodosescu, primar și locuitor al orașului Balș

Publiée par Primaria orasului Balş sur Jeudi 13 juin 2019