Trei dintr-o lovitură pentru rutieriștii olteni: doi băuți, unul fără permis

371

Polițiștii olteni au continuat să depisteze pe drumurile județului, ieri și azi, șoferi care puneau viața în pericol a celorlalți participanți la trafic. Alcoolul băut, chiar în cantități mari, din păcate nu-i împiedică pe mulți șoferi să urce la volan.

Alți doi șoferi au fost prinșio băutți la volan ieri și azi, unul pe raza Slatinei, celălalt pe raza localității Ștefan Cel Mare. Ambii s-au ales cu dosare penale.

„Ieri, pe strada Bisericii, din comuna Ștefan cel Mare, polițiștii au depistat un bărbat, de 46 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, prezentând o concentrație de 0,59 mg/Litru alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând ulterior prelevarea mostrelor biologice de sânge. La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea pe strada Toamnei un autoturism, având o concentrație de  0,61 mg/Litru  alcool pur în aerul expirat.”, arată IPJ Olt.

Iar un alt șofer a fost prins fără permis pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. Bărbatul, în vârsta de 23 de ani, din localitate, conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.