Plaja Olt și Clubul Nautic, DESCHISE de Rusalii. Vezi OFERTA

720

Deși zile libere prin lege, zilele de Rusalii nu vor aduce porți închise și la Clubul Nautic și de Agrement Plaja Olt. Așa că slătinenii și numai pot petrece minivacanța la apă și soare sau încerca oferta diversificată a clubului nautic.

Plaja Olt îşi aşteaptă clienţii și la finele acestei săptămâni, deși zilele de 16 și 17 iunie sunt declarate zile libere la nivel național fiind Rusaliile. Clubulu Sportiv Municipal Slatina, administratorul clubul nautic, a anunțat că sâmbătă și duminică programul de funcționare va fi normal, așteptându-i pe slătineni la relaxare.

Oferta de la malul Oltului cuprinde: sute de şezlonguri cu saltele şi umbreluţe, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, dușuri, vestiare, debarcader hidrobiciclete și bărci cu vele, terenuri fotbal, mini golf, teren de tenis, teren special de beach-volei, zona minigolf, sală de fitness, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună. pista asfaltată pentru biciclete, amenajări specifice rollerilor.

Clubul Nautic Slatina fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. Suprafața amenajată este de 6,96 ha.