Oamenii au făcut minuni: Răzvan, băiețelul din Balș, va fi operat în St Louis. Suma de care avea nevoie a fost strânsă

1864

Cristina și Octavian Olteanu, din Balș, au dat o veste minunată celor care s-au implicat în cazul fiului lor Răzvan: banii necesari celor două operații în St Louis, USA, au fost strânși. Copilul va fi operat la începutul lunii august.

75.000 de euro în schimbul unei vieți normale pentru fiul lor, de doar 6 ani, un efort financiar mult prea mare pentru familia Olteanu din Balș, care a apelat la oameni cu suflet care să le ofere ajutor, copilul aflându-se pe lista de așteptare a unui spital din St Louis, SUA. Iar oamenii nu i-au dezamăgit, implicându-se în realizarea unui miracol: acela de a schimba destinul lui Răzvan- prizonier pe viață al unui scaun cu rotile.

Astfel, cu ajutorul mai multor oameni de bine, soții Olteanu au reușit să strângă toți banii necesari. “Vestea minunată este că Raz a fost programat pentru operații la începutul lunii august! Vrem să mulțumim încă o dată lui Costin-Ciprian Miglan pentru această pagină (n.r.- pentru strângerea de fonduri), dar și tuturor celor care au contribuit sau vor mai contribui cu donații. Pagina se va închide, dar voi veți fi mereu în gândurile noastre!”, a transmis mama.

Copilul, dintr-o sarcină gemelară, a fost a fost diagnosticat la vârsta de 1 lună cu paralizie cerbrală, care a dus apoi la stabilirea diagnosticului de tetrapareză spastică. A crescut fără să poată merge, să se joace în voie, să își petreacă timpul cu alți copii de vârsta lui, făcând permanent kinetoterapie, terapie Bobath, ergoterapie, terapie pedia și multe altele.

Povestea lui Răzvan, prezentată de Realitatea Oltului:

Bălșenii strâng bani pentru un copil de 6 ani, ce poate fi operat în St. Louis