LISTA elevilor recompensați de Primăria Slatina cu o excursie la Disneyland Paris

699

Primăria Slatina a anunțat câștigătorii celei de-a XIII-a ediții a concursului Diney Cup. Cei 36 de elevi vor petrece 4 zile de neuitat, în vacanța de vară, în celebrul parc de distracții Dineyland Paris.

„După 3 zile de desfășurare a concursului “Disney Cup – ediția a XIII-a„ , competiție în care am avut atât probe de departajare cât și de baraj, ne bucurăm să vă prezentăm lista cu fericiții câștigători. Felicitări elevilor cu premii speciale și diplome, pentru perseverență și performanță! Felicitări tuturor participanților pentru curaj și determinare! Felicitări câștigătorilor, părinților acestora și profesorilor îndrumători! Vă dorim vacanță plăcută și multă distracție în excursia de 4 zile în Franța la Disneyland Paris, care va avea loc la finalul lunii august, începutul lunii septembrie!”, a anunțat administrația locală.

Fericiții câștigători sunt:

Peste o mie trei sute de elevi din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a, de la toate şcolile gimnaziale din Slatina şi-au testat cunoştinţele de cultură generală la concursul Disney Cup, pe 5 iunie.

Câte 36 de elevi (câte trei de la fiecare unitate de învățământ gimnazial din Slatina) au plecat în ultimii 12 ani la Disneyland, premiul fiind oferit de Primăria Slatina celor mai buni elevi, cheltuielile (transport, cazare, masă, vizite obiective turistice, tur oraș, asigurare sănătate) fiind asigurate de la bugetul local.

Elevii câștigători care au efectuat excursia la Disneyland organizată în ediţiile anterioare ale concursului vor fi premiați cu un premiu special în sumă de 700 lei (numai în situaţia în care acesta nu a mai beneficiat de premiul special). În situația în care un elev a efectuat excursia și a câștigat și premiul special în anii anteriori, dacă va fi desemnat câștigător a treia oară, va fi recompensat printr-o diplomă de participare, fără premiu în bani.