VIDEO/ FOTO Bulevardul AI Cuza s-a înroșit după ploaie

2913

Asfaltul de pe bulevardul AI Cuza, de la zona Vâlcea până spre Fântâna Speranței s-a colorat în roșu, ploaia și traficul contribuind din plin la împrăștierea culorii. Vinovatul a fost identificat de camerele video ale orașului, iar Poliția Municipală va lua măsuri pentru sancționarea acestuia.

O substanță încă neidentificată ce a curs dintr-o autoutilitară a făcut ca o arteră a bulevardului AI Cuza să devină roșie. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Slatina, substanța a căzut dintr-o utilitară.

Cu ajutorul sistemului de supraveghere video al municipiului am identificat autoutilitara, ce aparține unei societăți din comuna Jilava- Ilfov, din care a căzut vopseaua sau substanța respectivă care în contact cu apa s-a împrăștiat foarte puternic, iar mașinile care au circulat pe bulevard au contribuit la împrăștiere. Am transmis imaginile Poliției Municipiului care va stabili ce măsuri va lua”, a declarat șeful Poliției Locale Slatina, Adrian Pop.

Angajații Salubris au fost anunțați să spele carosabilul, în ajutor venind și pompierii.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj CBRN ( Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear ) au intervenit, la solicitarea Poliției, în municipiul Slatina, bulevardul A.I. Cuza, pentru spălarea carosabilului. Pompierii au acționat pentru spălarea carosabilului pe o suprafață de aproximativ 300 de metri, pe un sens de mers, iar în urma verificărilor efectuate cu mijloacele specifice nu a fost identificată nicio substanță care să prezinte pericol pentru populație„, a transmis ISU Olt.