Un biciclist MORT și alți doi răniți pe drumurile Oltului, ieri/FOTO

6249

Un biciclist a murit la Potcoava, în urma unui accident rutier, iar alți doi au ajuns la spital după ce au căzut beți de pe biciclete.

Ieri, un bicilist a fost rănit în urma unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, victima fiind transportată la spital, unde a decedat.

„În urma verificărilor efectuate de politiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Potcoava, a reieșit faptul că un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Potcoava, ar fi pierdut controlul asupra direcției, intrând pe contrasens, unde a acroșat un biciclist care se deplasa regulamentar. Biciclistul a fost transportat la spital, ulterior decedând. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt
În cauză, cercetarile continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot ieri, alți doi bicicliști au fost răniți. Ambii erau beți și au căzut de pe biciclete, fiind cercetați de poliție pentru vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii au stabilit faptul că un biciclist, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se deplasa pe raza comunei Osica, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au testat biciclistul cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,08 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii rutieri s-au deplasat pe raza comunei Deveselu, în urma verificărilor stabilind faptul că biciclistul, de 58 de ani, din aceeași localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,84 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.