Cât de beți au fost prinși trei șoferi pe drumurile Oltului

406

Trei șoferi beți mangă au fost prinși la volan în acest week-end de către polițiștii oleni, înainte de a provoca vreun accident. Toți s-au ales cu dosare penale.

Cu o concentrație de 1,57 mg/Litru alcool pur în aerul expirat a fost prins sâmbătă un șofer oltean în trafic, pe raza comunei Grădinari. Șoferul în vârstă de 49 de ani mirosea atât de tare a alcool și se comporta specific, încât polițiștii nu au avut niciun dubiu că a băut o cantitate însemnată de băuturi alcoolice. Iar aparatul alcooltest le-a indicat și gradul de beție.

În stare asemănătoare a fost depistat în aceeași zi, pe Drumul Județean  641, în afara localității Cezieni, un șofer de 42 de ani din localitate. Alcooltestul a indicat o concentrație de 1,16 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosare penale, conducătorii auto fiind cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Tot dosar penal a fost întocmit și în cazul unui alt șofer prins băut la volan pe Drumul Județean 544, pe raza localității Brastavățu. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din orașul Corabia, avea o concentrație de 0,96 mg/Litru  alcool pur în aerul expirat.

Celor trei șoferi și se alătură doi bicicliști care, din cauza beției, s-au dezechilibrat și au căzut de pe biciclete:

Un biciclist MORT și alți doi răniți pe drumurile Oltului, ieri/FOTO