Robbie Williams concertează la UNTOLD 2019

94

Ajuns la ediția cu numărul 5, cel mai mare festival de muzică electronică dance (EDM) din Europa de Est, UNTOLD, este programat în acest an între 1 și 4 august, la Cluj-Napoca. În scurta dar bogata sa istorie, festivalul din inima Transilvaniei a evoluat de la an la an, atât în ceea ce privește calitatea show-urilor, cât și a numărului participanților, acesta din urmă ajungând în 2018 la 335.000.

Potrivit infomusic.ro, invitatul surpriză din această vară este nimeni altul decât cel considerat de foarte mulți specialiști cel mai influent artist al anilor 90’, Robbie Williams, deținător al mai multor premii BRIT, ECHO, MTV sau Grammy, celebru în întreaga lume pentru melodii că Angels, Let Me Entertain You, Rock DJ, Candy, Feel, Millennium, She’s the One, Supreme, Tripping, Shame, Somethin’ Stupid, No Regrets sau You Know Me.

Fost membru al trupei Take That între anii 1989 și 1995, Williams revine în România după 4 ani de la show-ul din Piața Constituției din București (2015), când britanicul a concertat în fața a 65 de mii de spectatori.

Alături de Robbie Williams, pe scenele UNTOLD 2019 vor mai urca și alte nume grele din industria muzicală, precum Armin van Buuren, Bastille, Busta Rhymes, David Guetta, 3 Are Legend, Don Diablo, James Arthur, Dimitri Vegas & Like Mike și mulți, mulți alții, numărul total urmând cel mai probabil să îl depășească pe cel înregistrat în 2018 (200).

Tot de pe infomusic.ro aflăm că următoarele 5.000 de abonamente (pentru cele 4 zile ale evenimentului muzical de la Cluj) vor fi puse în vânzare miercuri, 5 iunie, la ora 12:00, la un preț special – 149 euro plus taxe. Pentru a avea șanse la unul din cele 5.000 de abonamente, doritorii trebuie să se înregistreze în prealabil.

La fel ca în trecut, și în acest an donatorii de sânge vor primi câte un bilet de o zi gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA, dacă donează sânge la caravana mobilă sau în centrele fixe. Programul caravanei mobile este în 2019 următorul:

  • CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, Bulevardul Eroilor
  • TÂRGU-MUREȘ: 18,19 MAI, Piața Teatrului
  • IAȘI: 18,19 MAI, Iulius Mall
  • TIMIȘOARA: 25,26 MAI, Parcarea Facultății de Politehnică
  • ORADEA: 1,2 IUNIE, Piața Unirii
  • SIBIU: 8,9 IUNIE, Piața Unirii
  • BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, Parcul Herăstrău, intrarea Piața Charles de Gaulle
  • BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, Bulevardul Republicii – zona Modarom
  • CONSTANȚA 29, 30 IUNIE, Piața Ovidiu

Cum am intrat în luna iunie de câteva zile, mai sunt valabile doar întâlnirile cu caravana de la Sibiu, București, Brașov și Constanța.

Bilete gratuite la UNTOLD (15 duble) sau chiar Pachete Vip oferă celor mai norocoși clienți ai săi și Vlad Cazino, primul cazino online din România parafând recent un parteneriat cu cei de la UNTOLD, în scopul promovării distracției atât în mediul offline, cât și în cel online. Vlad Cazino beneficiază de expertiza internațională a Grupului Kindred (mai deține Unibet dar și alte branduri) fiind un cazino complet, ce oferă clienților săi sloturi moderne, secțiune de Casino Live cu mese de blackjack și jocuri ruletă online dar și bingo.