Angajări la Baza Deveselu. Unitatea caută muncitori calificaţi şi contabil

3663

Unitatea Militară 01871, Deveselu, angajează personal. Unitatea a scos la concurs trei posturi cu nivel de acces la informaţii clasificate secret.

Contabil, lăcătuș mecanic și sudor sunt posturile pe care UM Deveselu face angajări, organizând concurs de recrutare. Candidații trebuie să știe că nivelul de acces la informaţii clasificate este secret, fiind necesar acordul scris al persoanei care doreşte să candideze privind verificarea în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate, în situaţia în care va fi declarată „admisă”.

Pentru postul de contabil se cer studii în domeniu, vechime de minim 6 ani şi 6 luni și cunoştinţe de operare pe calculator. Pentru lăcătuș  și sudor se cer studii generale, vechime de minim 3 ani și certificat/atestat de calificare profesională.

14 iunie este termenul limită de depunere a dosarelor, concursul fiind organizat pentru postul de contabil pe 25 iunie proba scrisă și 1 iulie interviu, iar pentru muncitori calificați pe 25 iunie proba scrisă, 1 iulie proba practică și 5 iulie interviu.