Petrecere cu super eroi și cadouri pentru copiii din Negrești, de ziua lor, din partea Premium Porc/FOTO

97

Wonder Woman, Captain America, Thor și Jack Sparrow și-au făcut ieri apariția la școala din Negreni, Scornicești, aducându-le copiilor bucurie. Petrecerea, urmată de cadouri a fost oferită celor mai tineri locuitori ai cartierului scorniceștean cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Premium Porc Group, al doilea cel mai mare crescător de porcine din România, a organizat, și anul acesta, activități dedicate celor mici în comunitățile din care face parte, prilej cu care peste 1.200 de copii au primit cadouri din partea companiei. Valoarea activităților organizate anul acesta de Ziua Copilului este aproximată la 20.000 de euro. Copiii s-au distrat alături de super eroii aduși de Premium Porc Group la petrecerile de anul acesta: Wonder Woman, Captain America, Thor și Jack Sparrow. În compania acestor personaje, cei mici s-au jucat pe parcursul a trei ore și au câștigat premii la tombole și concursuri.

„Creștem în România” înseamnă, mai presus de toate, grija și sprijinul acordate comunităților locale și, în special, copiilor. De aceea, pentru al șaselea an consecutiv, de Ziua Internațională a Copilului, Premium Porc Group păstrează tradiția și aduce mici momente de bucurie în inimile celor mici, prin organizarea unor evenimente ce au cuprins activități sportive, sesiuni de face painting etc. Din dorința de a încuraja un stil de viață sănătos, ne-am propus să îi antrenăm pe copii în activități sportive, ce ne aduc aminte de jocurile copilăriei și de tot ce e mai frumos de Ziua Copilului: bucuria primirii unui cadou, curiozitatea descoperirii surprizei și entuziasmul ce învăluie această zi cu totul deosebită, în care toți copiii ar trebui să simtă cât de speciali sunt cu adevărat”, a declarat Georgiana VLAD, Coordonator Proiect din partea Premium Porc Group.

Petreceri au fost organizate la școala din Salcia Tudor, județul Brăila, pe 24 mai, la școala din Negreni, județul Olt, pe 30 mai, iar la școala Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, pe 1 iunie.

Cadourile au constat în articole sportive de la biciclete, trotinete, skateboarduri la mingii de fotbal, de volei și rachete de tenis.

Grupul de companii Premium Porc a fost înființat în anul 2006 și activează într-un sistem dezvoltat pe verticală, având o experiență vastă în administrarea fermelor de porcine în ritm intensiv, cu tehnologie și know-how danez. Deținut de DCH International, grupul de firme a raportat o cifră de afaceri de peste 60 milioane de euro în 2018 în România, prin cele 9 ferme proprii din județele Vrancea, Constanța, Olt, Sibiu și Brăila. În prezent, este al doilea cel mai mare crescător de porcine din țara noastră, cu un efectiv de peste 600.000 de capete.