VIDEO/Noapte de groază pentru corăbieni: furtuna a rupt copaci și stâlpi electrici, a smuls un acoperiș, iar un sfert din localitate este fără curent

374

Vremea urâtă din cursul serii trecute a creat probleme locuitorilor din sudul județului. vijelia a rupt mai mulți arbori din Corabia. Tot aici, vântul puternic a pus la pământ mai mulți stâlpi de energie electrică. Mai multe autoturisme au fost avariate, iar pompierii au acționat toată noaptea pentru a îndepărta efectele vremii capricioase.

Peste 17 pompieri, cu autospeciale pentru primă intervenție și accesorii specifice, au acționat pe parcursul nopții pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic, în orașul Corabia.

Pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar și un acoperiș. Nu au fost înregistrate victime, iar trei autoturisme parcate au fost avariate ușor.

Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia și societății de distribuție a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliție, jandarmerie, poliție de frontieră ), au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative.

Din datele transmise de operatorul de energie electrică, șase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din orașul Corabia nu sunt alimentați cu energie electrică. Echipele se află în teren pentru remedierea situației.