Marius Mitrache – „Cel mai puternic pompier” din județul Olt

908

Comandant de echipaj și scafandru autonom în cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina, plutonierul adjutant Marius Mitrache este „Cel mai puternic pompier” din județul Olt. El a câștigat azi competiția județeană, calificându-se la etapa națională.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt au organizat azi faza județeană a competiției „Cel mai puternic pompier”. În urma parcurgerii unor trasee aplicative cu un grad ridicat de dificultate, câștigător a fost desemnat Marius Mitrache, comandat de echipaj și scafandru autonom în cadrul Detașamentului Slatina.

„Obiectivele concursului sunt dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă și evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Echipa ISU Olt va participa, în perioada 18-21 iunie, la etapa finală a competiției, care se va desfășura în municipiul Alba Iulia.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Întrecerea naţională presupune testarea abilităţilor practice ale concurenţilor în cadrul a patru probe: „manipularea furtunului”, „greutate și rezistență” , „cursa de obstacole” și „ridicarea de greutății”.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Așa ne-am „distrat” noi ieri…Ce credeți, este ușor ?!

Publiée par ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro sur Vendredi 6 juillet 2018