În tabăra liberală olteană se lasă cu excluderi

516

Cu un scor istoric la nivelul județului Olt, de peste 25%, liberalii s-au poziționat pe locul doi la scrutinul de duminică. Cum așteptările organizației județene erau mai mari pentru anumite localități, rezultatul va fi urmat de câteva excluderi.

Pe tema alegerilor:

https://realitateaoltului.ro/2019/05/26/pnl-olt-o-prezenta-record-un-scor-istoric/

Se lasă cu curățenie în tabăra liberalilor olteni, după rezultatul alegerilor de duminică. Deși cu un scor foarte bun, de peste 25 de procente, în urma analizelor efectuate în interiorul partidului, conducerea PNL Olt se declară, potrivit surselor noastre, nemulțumită de munca anumitor organizații locale. Acuzați de trădare, mai mulți consilieri locali liberali vor fi sancționați de partid, unii chiar cu retragerea susținerii politice.

Reamintim că PNL Olt a câștigat alegerile în 11 localități, cea mai grea înfrângere fiind cea de la Balș (PNL-28,98%, PSD 35,13%), oraș condus de primarul liberal Mădălin Teodosescu, aflat și pe lista de eurodeputați- candidați ai României pentru Parlamentul European. Alte surse spun că nici organizația Scornicești nu va fi scutită de sancțiuni, deși a fost lideră la nivelul orașelor (PNL- 40,40%, PSD 33,80%), existând suspiciuni că multe voturi ale liberalilor ar fi mers spre partidul lui Ponta. Rămâne de văzut ce măsuri va lua conducerea partidului.

Rezultatele liberalilor olteni:

Alegeri europarlamentare: Liberalii au câștigat în 11 localități din Olt