Dosare penale pentru doi șoferi olteni. Cum i-a surprins poliția

413
foto: arhivă

În urma constatării unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, polițiștii olteni au întocmit dosare penale pentru doi șoferi.

Un șofer din Vâlcele și unul din Izbiceni au fost ieri prinși de către polițiști încălcând legislația rutieră. Primul, în vârstă de 53 de ani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina conduând un autoturism având montate plăcuțe provizorii.

„Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că plăcuțele cu numărul provizoriu sunt atribuite unui alt autoturismul, autovehiculul pus în circulație de bărbat neavând drept de circulație, întrucât în cursul lunii mai a.c., i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, arată IPJ Olt.

Șoferul din Izbiceni, de 35 de ani, a fost depistat în trafic de către polițiștii rutieri pe raza orașului Corabia, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere.