Plaja Olt se deschide sâmbătă. De ziua lor, copiii au acces GRATUIT

4957

Primăria Slatina dă startul sezonului estival, deschizând sezonul de bălăceală pe malul Oltului. De Ziua Copilului, cei mici beneficiază de intrare gratuuită atât la Plaja Olt, cât și la Bazinul Didactic și de Înot.

Slatina se poate mândri cu o plajă de invidiat. Slătinenii şi nu numai pot căpăta bronzul dorit aproape de casă, pe malul Oltului. Plaja Olt îşi aşteaptă clienţii începând de sâmbătă, cu sute de şezlonguri cu saltele şi umbreluţe. Iar zona de plajă este completată cu o ofertă atractivă a Clubului nautic: ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, fotbal, mini golf, teren de tenis, sală de fitness, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

Clubul Nautic şi de Agrement „Palaja Olt”, situat pe malul stâng al Oltului, va deveni începând cu data de 1 iunie punct de atracție. Clubul Sportiv Municipal Slatina, administratorul zonei de agrement, a anunțat deschiderea sezonului estival, precum și că de 1 iunie copiii vor avea intrarea liberă la Plaja olt, dar și la Bazinul Didactic de Înot.

Clubul Nautic Slatina fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. A fost amenajată o suprafaţă de 6,96 ha- modernizată zona de plajă, piscine, dușuri, vestiare, debarcader hidrobiciclete și bărci cu vele, construite teren de minifotbal multifuncţional, teren de tenis, teren special de beach-volei, zona minigolf, teren tir cu arcul, zona specific escaladei, pista asfaltată pentru biciclete, amenajări specifice rollerilor, parcare, centru fitness şi centru Spa.