Avocații olteni șutează bine: vicecampioni la Cupa Avocaților- Chișinău și trofeul pentru cel mai bun fotbalist

946

Echipe de fotbal de la 18 barouri de avocați din România au participat alături de echipe din Republica Moldova la “Campionatul Național de Fotbal de la Chișinău”. Baroul Olt a câștigat argintul, iar un avocat oltean a fost declarat cel mai bun fotbalist al turneului.

Avocații olteni au dat jos roba și au îmbrăcat echipamentul sportiv. Ei au reprezentat cu succes județul la campionatul de fotbal de la Chișinău, de unde s-au întors cu rezultate de excepție.

Turneul de fotbal ”Cupa Uniunii Avocaților din Republica Moldova”, organizat în perioada 23- 16 mai s-a desfășurat și cu participarea a 18 echipe de fotbal de la 18 barouri de avocați din România. Printre acestea, și cea a Baroului Olt.

„Echipa Baroului Olt a jucat în grupa D, alături de barourile Prahova , Maramureș , Brăila și Neamț si a  terminat în cadrul grupei pe primul loc cu patru victorii din patru posibile. Rezultatele au fost următoarele: 4-1 cu Maramureș, 4-0 cu Brăila, 6-0 cu Prahova și 3-2 cu Neamț. În ultimele trei partide de la Chișinău, echipa Baroului Olt a invis Constanața cu 1-0, Maramureșul cu 3-0 și a pierdut în fața Moldovei cu 1-0.„, explică av. Ion Vespescu, care a publicat pe site-ul baroului și imagini de la competiției.

Baroul Olt a câștigat  locul 2 – medaliile de argint, precum și trofeul pentru cel mai bun fotbalist al turneului, care i-a revenit avocatului Virgil Mihai Georgescu.