La vot, ca la Sfintele Moaște. Voiculescu: Vin microbuze cu oameni peste limita de locuri admisă, autoritățile să se sesizeze!

359

Traseismul alegătorilor este în floare la Olt, lucru observat și după numărul mare de alegători de pe listele suplimentare. Edilul comunei Cungrea a sesizat autoritățile.

Deși nu este nici mare sărbătoare, nici nuntă, nici localitate turistică, comuna Cungrea, ca de altfel zeci de alte comune din județ, sunt vizitate masiv de oameni care vin la vot ca la Sfintele Moaște. Cum să votezi în altă localitate este legal, ca de altfel și să te deplasezi cu ce mijloc de circulație dorești, edilul unei comune oltene a sesizat autoritățile să verifice licențele de transport și transportul peste limita de locuri admisă, făcând apel la localncii să iasă la vot pentru a nu-i lăsa pe alții să decidă pentru ei.

„Dragii mei cungreni! În aceste momente în comuna noastră sunt aduse zeci de persoane, multe de etnie romă (…) Oameni buni, ieșiți la vot ! Este vorba despre comuna noastră! Acești oameni ne vor binele?  Cunosc problemele noastre?  Eu, primarul comunei Cungrea, vă chem la vot ! Este dreptul nostru , este comuna noastră! Fac apel la autorități să se sesizeze despre faptul că vin microbuze cu oameni, peste limita de locuri admisă. Au aceste microbuze licență de transport persoane? Cine a achitat contravaloarea transportului? Care este ruta pe care se deplasează?”, este mesajul primarului comunei Cungrea, Liviu Voiculescu, președinte al PNL Olt.

Edilul a postat pe pagina de socializare și fotografii.