Lorena Ostase- CSM Slatina, cel mai bun pivot de handbal din România!

468

Jucătoarele și antrenorii din Liga Florilor au desemnat-o prin vot pe slătineanca Lorena Ostase drept cel mai bun pivot din handbalul feminin românesc. Sportiva CSM Slatina a primit premiul în cadrul Galei premiilor handbalului românesc 2019.

Handbalista CSM Slatina a fost desemnată “cel mai bun pivot” din Liga Națională de handbal feminin. Premiul i-a fost oferit aseară, la Fratelli Studios București, în prezența mai multor personalități ale handbalului de ieri și de astăzi. Gala premiilor handbalului românesc 2019 a fost organizată, pentru prima dată la noi în țară, de Sindicatul Handbaliștilor din România.

Lorena Ostase este una dintre cele mai bune handbaliste din țară, în utlimii ani ea făcând parte de mai multe ori din loturile de junioare şi tineret. Ostase a câștigat în 2014, în Macedonia, titlul de campioană mondială de junioare, în 2016 a făcut parte din lotul României pentru Campionatul European din Suedia, iar anul acesta îmbracă tricoul echipei României, echipa de senioare, în turneul de pregătire pentru Campionatul Mondial.

De asemenea, pivotul CSM Slatina a fost convocată la lotul A al echipei naționale, antrenata de noul selecționer, Tomas Ryde, urmând să participe la Trofeul Carpați, programat să aibă loc în perioada 31 mai-2 iunie în sala Danubius din Brăila. La turneu vor participa echipele România A, România B, Angola si Japonia.