Direcția pentru Cultură Olt, tot fără conducere

336
Dorin Teodorescu, doctor în științe istorice, a publicat nu mai puţin de 15 cărţi de istorie și a condus Direcția pentru Cultură Olt timp de 17 ani

De 4 ani de zile, Direcția Județeană pentru Cultură Olt nu mai are șef, fiind condusă, prin interimat, de către doi angajați ai instituției. Nici ultimul concurs, organizat zilele acestea, nu a avut rezultat pozitiv.

În august, interimatul lui Gheorghe Iorga, care a asigurat și în ultimii doi ani șefia Direcției pentru Cultură Olt, va lua sfârșit, conducerea instituției de cultură urmând să fie decisă tot prin interimat, cel mai probabil în favoarea aceleiași persoane. Ultimul șef cu concurs a fost Dorin Teodorescu, trecut în neființă în 2015, care a condus instituția timp de 17 ani. De atunci, postul a fost scos la concurs de 6 ori, fără succes.

La ultimul concurs, organizat în această săptămână, s-au înscris doi angajați ai instituției, Gheorghe Ghițurin picând proba eliminatorie de testare a cunoștințelor informatice, iar Laurențiu Comănescu pe cea scrisă.