VIDEO-15 utilaje la lucru, între județele Olt și Dolj- DN65, la Drumul Expres Craiova- Pitești

613

Pe șantierul deschis ieri la limita județului Dolj cu Olt, pe DN65, pentru realizarea tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova- Pitești, lucrările continuă.

„În acest moment 15 utilaje acționează pentru decopertarea traseului și amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în șantier. „, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, care a transmis LIVE pe pagina de socializare de la fața locului pentru a infirma zvonurile potrivit cărora utilajele ar fi părăsit șantierul după deschiderea lui de ieri. „Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică și încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe șantierele deschise oficial”, a transmis și CNAIR.

Lucrări în cadrul proiectului "drum expres Craiova – Pitești

Publiée par DRDP Craiova sur Jeudi 23 mai 2019

Ieri, în prezenţa lui Liviu Dragnea şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a dat startul construcției tronsonului 2 al drumului Expres Craiova- Pitești, ce tranzitează județul Olt prin localităţile Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina şi Valea Mare. Autoritățile au promis că centura Balșului va fi gata până la finele anului.

Tronsonul 2 cuprinde atât centura ocolitoare a Balșului, cât și pe cea a Slatinei și un nou pod peste râul Olt.

Lucrările vor fi executate pe o lungime de 40 de km, de Asocierea de firme româneşti SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL. Valoarea contractului este de 1453,63 milioane lei.

Reacție23.05.2019Lucrările pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești continuă !Muncitorii și utilajele constructorului italian Tirrena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești. În acest moment 15 utilaje acționează pentru decopertarea traseului și amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în șantier.Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică și încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe șantierele deschise oficial.Același tip de manipulare a fost folosit și în luna martie când așa ziși pasionați de infrastructură au prezentat o imagine trunchiată a șantierului Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău prin care încercau să inducă ideea ca au fost încetate activitățile la primul segment de autostradă din Moldova.Facem apel la cei care apelează la astfel tehnici de manipulare să nu mai încerce să inducă în eroare opinia publică, în scopuri care nu au legătură cu eforturile de dezvoltare reală a infrastructurii din Romania.De asemenea, îi sfătuim să țină cont de faptul că la ora actuală tehnologia și capacitățile moderne de propagare a informației permit cu ușurință demontarea neadevărurilor.

Publiée par Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere sur Jeudi 23 mai 2019