Un șofer beat, unul fără permis și altul cu numere false la mașină – depistați de polițiștii olteni în trafic

153

Chiar dacă a fost zi de sărbătoare, polițiștii rutieriști s-au aflat ieri la datorie pe raza județului Olt, netolerând șoferii care au săvârșit infracțiuni rutiere. Trei olteni au fost depistați în trafic încălcând legislația.

Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat și  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere- sunt infracțiunile pentru care sunt cercetați trei șoferi depistați ieri în trafic de polițiștii olteni.

Deși aflat sub influența băututilor alcoolice, un șofer bucureștean s-a urcat la volan, el fiind depistat de către polițiștii municipiului Slatina.  „În urma activităților desfășurate, a fost depistat un bărbat, 45 de ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de  0,88 mg/Litru alcool pur în aerul expirat”, arată IPJ Olt.

Totodată, pe raza orașului Balș, oamenii legii au depistat un bărbat, de 33 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a fi înmatriculat în circulație. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit și că plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului respectiv erau false.

Acționând pe raza comunei Strejești, polițiștii au depistat un tânăr, de 18 ani, din  localitate, care conducea un moped neînregistrat. Tânărul nu poseda nici permis de conducere.