Se poate și la Osica de Sus: gaze în toate satele comunei!

557

Comuna Osica de Sus va fi racordată la gaze naturale. Primul pas a fost făcut, administrația locală primind avizuld e principiu din partea TransGaz.

Comuna Osica de Sus va intra în rândul localităților racordate la rețeaua de gaze naturale. Promisiunea vine din partea edilului Gheorghe Manicea, care le-a oferit ieri vestea bună osicenilor. „Un pas mare pentru dezvoltarea comunei nostre! Cu toate ca nu am vrut să vă promit sau să vă anunț înainte să avem negru pe alb astăzi vă pot comunica faptul că s-a emis de către TRANSGAZ Avizul de Principiu privind racordarea și accesul la conducta de înaltă presiune SRM Caracal ce aparține de Sistemul Național de Transport al Gazelor Naturale pentru toate satele din Comuna Osica de Sus.”, a transmis primarul.

Investiția va fi finanțată prin Fondul de Dezvoltare și Investiții cu sprijinul Consiliului Județean Olt și Guvernului României.

În județul Olt, decât 10% dintre localități sunt racordate la sistemul național de transport gaze. Au alimentare cu gaze marile orașe, dar și câteva localități din mediul rural, unele dintre acestea doar parțial.

Pe aceeași temă:

Oltul, județ pilot în racordarea totală cu gaze naturale