Nouă încadrare pe zone a străzilor Slatinei, în vederea impozitării. Vezi unde este inclusă strada ta!

433

Patru zone de impozitare are stabilite municipiul Slatina, cuantumul taxelor și impozitelor locale fiind plătit de fiecare locuitor în funcție de zona în care este inclusă strada pe care locuiește. Primăria Slatina va stabili o nouă încadrare zonală, propunerea de hotărâre a CL fiind supusă transparenței publice.

În funcție de distanța față de centrul localității, de rețelele edilitare și alte facilități, locuitorii Slatinei, la fel ca și cei ai altor localități, plătesc dări la bugetul local potrivit zonării stabilite de administrația locală. Cele patru zone de impozitare vor fi reactualizate de către primărie, întrucât au fost înființate străzi noi, noua încadrare pe zone fiind supusă ieri transparenței publice.

Potrivit propunerii de modificare a HCL, începând cu data de 1 ianuarie 2020, terenurile situate în extravilanul municipiului Slatina vor corespunde zonei D de impozitare.

În zona A de impozitare sunt încadrate 109 străzi, zona B- 36 de străzi, zona C- 30 de străzi și zona D- 32 de străzi. Aflați străzile aferente fiecărei zone AICI:

http://www.primariaslatina.ro/images/transparenta/anunt_41348_200519.pdf