VIDEO/FOTO/ TIR încărcat cu cărămidă, răsturnat la Saru. Circulația deviată pe Găneasa- Șopârlița- Balș

857

Accident rutier pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru, în care este implicat un autocamion încărcat cu cărămidă. Începând cu ora 07.30, circulatia a fost închisă în zona, traficul fiind deviat pe ruta ocolitoare Găneasa- Brâncoveni- Osica de Sus- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș, până la reluarea traficului pe Drumul Național 65.

 

In jurul orei 03.30, pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru, un conducător auto, în vârstă de 31 de ani, in timp ce conducea un autotren din direcția Craiova catre Slatina, a pierdut controlul asupra direcției de mers răsturnându-se.

,,Șoferul, cetățean sârb, în vârstă de 31 de ani, nu prezintă urme de traumă și refuză transportul la spital. La fața locului se află echipaje de pompierii care asigură măsurile de prevenire a situațiilor de urgență. Circulația a fost restricționată de echipajele de poliție. La fața locului se va deplasa o macara pentru executarea manevrelor de ridicare a TIR-ului,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Circulația a fost deviată pe o rută ocolitoare.
,,Începând cu ora 07.30, circulatia va fi închisă în zona, traficul fiind deviat pe ruta ocolitoare Găneasa- Brâncoveni- Osica de Sus- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș, până la reluarea traficului pe Drumul National 65. Pentru a preîntâmpina producerea unor alte evenimente, conducatorii auto trebuie să circule prudent și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor. La fața locului sunt și alte autorități competente, care acționează conform competențelor ce le revin, a anunțat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.