Soluții simple și eficiente pentru agricultură, prezentate la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Caracal

261

Trei evenimente importante, menite să le prezinte fermierilor soluții pentru creșterea producției agricole, vor fi organizate de Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Caracal: ADAMA Simplicultura, Bayer AgroArena și Ziua Grâului și Rapiței.

Cel mai mare producător de sămânță de grâu românesc certificată, SCDA Caracal, pregătește trei evenimente importante care să îi aducă pe fermieri mai aproape de noile tehnologii care să ducă la creșterea producției agricole. Evenimentele vor fi deschise cu ADAMA Simplicultura, organizat săptămâna viitoare.

„Încercăm constant să ducem munca pământului la un alt nivel și să creăm soluții pentru viitor, alături de fermieri. Următorul pas către o agricultură cu soluții simple și eficiente va fi reprezentat de un nou eveniment SimpliCultura, ce va avea loc joi, 23 mai, ora 10:00, la Sectorul de Cercetare SCDA Caracal”, transmit reprezentanții stațiunii.

În cadrul acestui eveniment, echipa Adama va prezenta o  nouă abordare în protecția a plantelor, aplicată la culturile de cereale, rapiță, porumb și floarea soarelui. ADAMA Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din industria de protecție a plantelor, ce se poate lăuda cu un portofoliu vast și diversificat de erbicide, insecticide, fungicide, adjuvanți și regulatori de creștere, pentru a ține sub control buruienile, dăunătorii și bolile: Sultan 50 SC – Erbicid, Sultan Top – Erbicid, Orius 25 EW – Fungicid, Agil 100 EC – Erbicid, Seedoprid 600 FS – Tratament sămânță insecticid, Orius 6 FS – Tratament sămânță fungicid.

Următoarele evenimente organizate de SCDA sunt: Bayer AgroArena – pe 28 mai și Ziua Grâului și Rapiței – pe 7 iunie.