13 olimpici olteni, recompensați cu  o tabără GRATUITĂ de către Mitropolia Olteniei

341

Mitropolia Olteniei în colaborare cu Fundația „Cuvântul care zidește” va organiza și în acest an tabăra gratuită „S.I.R.-SCIENCE-INTELLIGENCE-RESEARCH” pentru elevii cu rezultate deosebite la Olimpiadele internaționale, naționale, județene, în anul școlar 2018-2019. Din Olt pot participa 13 elevi.

65 de olimpici din Oltenia vor fi recompensaţi pentru rezultatele de excepţie obţinute în acest an şcolar printr-o tabără gratuită, de către Mitropolia Olteniei. Câte 13 olimpici din Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea vor putea petrece în vacanţa de vară la Craiova, Căminul Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Grigore Teologul, în perioada 17-20 iunie. Înscrierile pentru tabăra gratuită, „S.I.R.-SCIENCE-INTELLIGENCE-RESEARCH” se fac până pe data de 31 mai.

Cei 65 de elevi selectaţi vor avea parte de activităţi cultural- educative şi de dezvoltare personală, jocuri interactive de cunoaştere şi comunicare şi drumeţii. Cei care doresc se pot înscrie cu diploma şi adeverinţă de la şcoală care să confirme rezultatul obţinut. Criteriile de selecţie sunt: nivelul olimpiadei- internaţională, naţională, judeţeană; rezultatul obţinut; concursuri- nivel şi rezultat. Lista elevilor selectaţi se va publica pe site-ul fundaţiei pe data de 7 iunie.

Anul trecut, cei 13 elevi particianți din Olt la tabăra organizată la Tismana au provenit de la: Liceul Teoretic N. Titulescu Slatina, Liceul Ștefan Diaconescu Potcoava, Colegiul Minulescu Slatina, Colegiul Greceanu Slatina, Școala Eugen Ionescu Slatina, CN Ioniță Asan Caracal, Liceul Petre Pandrea Balș și Școala Gârcov.